Misiunea noastră

Încă de la început trebuie să vă spunem, dragii noștri cititori, că acest blog, și întreg proiectul numit Travel&Guiding, a luat naștere dintr-o mare pasiune pentru călătorii și evident, pentru turism. Blog-uri de călătorii sunt cu miile, știm asta, așa că, ne-am gândit că nu strică să mai apară unul că doar e suficient loc sub Soare pentru toți. Ș-apoi, a avea un blog e grozav pentru noi, pentru că așa avem șansa să așternem negru pe alb, poveștile noastre de exploratori curioși și de ghiduși inimoși. Că or să treacă anii și va veni o zi când la gura sobei cu o ulcică de vin roșu și cu ninsoarea-n păr, o să răsfoim prin postările vechi și o să ne amintim cum se făcea turism pe „vremea noastră”. Asta în timp ce nepoții noștri probabil vor avea Teleporting Travel și vor ajunge în Caraibe înainte ca noi să ne terminăm vinul din ulcică.

Dar până atunci mai este, lista cu locuri noi de descoperit e reactualizată zilnic, entuziasmul nostru e nemărginit, pasiunea pentru ghidărie e mai vie ca niciodată iar pofta de a povesti și de a împărtăși cu voi experiențele și impresiile noastre tocmai ce și-a găsit concretizarea în acest proiect, nou-născut sub semnul lui Ianuarie 2016.

Pentru că ne dorim ca lucrurile să fie clare, spuse răspicat și fără menajamente, credem că e necesar să menționăm de pe acum că Travel&Guiding nu este o agenție de turism și de aceea, vă recomandăm cu toată căldura să accesați și pagina intitualată Echipa noastră, pentru a ne cunoaște ceva mai bine. Însă, mai mult ca orice, sperăm să ne cunoaștem și personal.

Majoritatea articolelor și fotografiilor pe care le veti găsi pe acest blog aparțin echipei Travel&Guiding pentru că punem mare preț pe autenticitate dar și pe veridicitatea informațiilor prezentate. Ne dorim ca cei care vor prelua și utiliza informații de pe acest blog să precizeze și sursa. Nu vom reinventa noi roata dar în spatele fiecărui rând se află o bucățică din timpul și energia noastră dar, mai ales, o bucățică din sufletul nostru.

Sperăm prin intermediul acestui blog să vă oferim povești frumoase, numai bune de savurat la o pauză de cafea și de „share-uit” între prieteni. Sperăm, de asemenea, să ne facem prieteni și colaboratori noi și împreună să reușim să aducem o contribuție frumoasă în turismul românesc.

Haideți să scriem povești împreună!