Otilia Vicol

Otilia Vicol - Ghid de Turism

Otilia Vicol – Ghid de Turism

Salut tuturor!

Numele meu este Otilia Vicol, sunt Ghid de Turism Național atestat încă din anul 2009 și, începând cu anul 2013, doctor în Geografia Turismului. Mai mult decât atât, sunt o româncă mândră de țara ei și o împătimită a iei românești pe care o port cu drag ori de câte ori am ocazia. De mică am fost pasionată de călătorii și de ideea de a explora lumea iar o minunată doamnă profesor, pe nume Cornelia Buzgar, m-a făcut să mă îndrăgostesc iremediabil de Geografie încă din clasa a VII-a. Astfel că alegerea facultății a fost una foarte ușoară iar cei 8 ani pe care i-am petrecut pe culoarele Facultății de Geografie și Geologie au fost de-a dreptul superbi. Am străbătut țara în lung și-n lat, am cucerit munți și văi, am cunoscut oameni minunați și mi-am făcut o mulțime de prieteni.

Astăzi, îmi redescopăr țara prin intermediul grupurilor de turiști din toată lumea și îmi doresc ca România să devină o destinație turistică apreciată și respectată. România merită din plin asta!

Bineînțeles, profesia de Ghid de Turism, te poate aduce oriunde în lume, fiecare călătorie e diferită, fiecare grup are o altă personalitate, fiecare loc are altă poveste și cu fiecare experiență în parte, realizezi de fapt cât de minunată e lumea asta mare.

Otilia Vicol

Port popular din zona Gălănești, Bucovina

Pentru că știu că nu există loc fără o poveste a sa, de fiecare dată încerc să descopăr lucruri noi cu care să îmi încânt turiștii mai ales atunci când distanțele parcurse sunt mari și drumul devine obositor. Sunt în mod deosebit atrasă de tradiții, de etnografie, de gastronomie, de legendele locale și de traiul de zi cu zi al oamenilor.

Vă aștept  cu mare drag pe toți să descoperim împreună locuri pline de farmec și nu uitați că nu există moment mai prielnic de a călători decât acum!

Așadar….pe curand!

Otilia

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: